Alva


Kom nyss hem från jkpg, jag köpte ett par shorts, en tröja och en bok (Harry Potter & De vises sten.) Visar allt en annan dag! Sen såg vi Hungerspelen också (bäst)! Iallafall så är Sheilah påväg hit och ska sova hos mig, var länge sen vi sov över så kommer att bli as kul!

Vår


Senaste från Instagram


Om ni inte visste det, har jag Instagram och heter majakhs där (på drawsometing med) följ mig gärna och kommentera vad ni heter på Instagram om ni har det så kan jag följa er :D

Våffeldagen!Idag gick jag och Alva till mormor & morfar, vi åt våfflor och jag fotade Herman! Fick fler bra bilder som jag  visar en annan dag. Nu har jag precis ätit och nu kollar vi på BigBrother!

Jönköping


Var i Jönköping med mamma idag, fick tröjan över (den är svart och typ beige), shorts och så köpte vi hårfärg så jag ska färga det mörkare snart! Hatar min hårfärg just nu. Iaf tack!

FredagÄr hemma från skolan idag med, är jätte förkyld och har ont i halsen fortfarande. Tittar på Grey's Anatomy och äter glass, fixade lite bilder som jag tog i början av februari eller nått.